Technology Design House since 1978

Din utvecklingspartner inom

Elektronik, Programmering, Systemutveckling

Om Svep  Designtjänster  Mobila plattformar  Referenser  Jobba hos oss  Partner  Kontakt  
                   
Bo Nyman

Bo Nyman

Styrelseordförande
Bo Nyman började på Svep Design Center i början på 80-talet, och har arbetat med elektronik- och mjukvaru-utveckling såväl som projektledning och företagsutveckling. Under 90-talet var han VD för Svep Vision Products, och mellan 2001 och 2003 arbetade han med egen konsultverksamhet. Bo Nyman har en M.Sc.E.E. från Lunds Tekniska Högskola, och är nu Marknadsansvarig.

 

Örjan Johansson

Vice ordförande
Örjan Johansson var en av grundarna och ledningen för Bluetooth SIG som är basen för standarden Bluetooth uppfunnen av Ericsson. Innan Örjan började på Ericsson arbetade han med automation för industri och byggnader. Han var då del i ledningsgrupper i automationsföretag som idag är del av Alfa-Laval, Tetra Pak, ABB och Schneider. Före de nuvarande uppdragen var Örjan dessutom VD och styrelseordförande för Anoto Gruop AB. Idag arbetar Örjan i ett antal styrelser inkluderande Hövding, Trivector System, Zaplox och tjänstgör fortfarande på mBlox som köpte, det av Örjan tidigare medgrundade bolaget, Mashmobile AB.

 
Stefan Magnusson

Stefan Magnusson

Ledamot
Stefan Magnusson är civilingenjör i Teknisk Fysik från Lunds Tekniska Högskola och startade ett eget bolag 2005. Han började på Svep 2007, och har arbetat med teknisk projektledning på Sony Ericsson och de senaste åren som hårdvaruutvecklare.

 
Daniel Björkman

Daniel Björkman

Ledamot
Daniel Björkman har en B.Sc.EE and CS från Malmö Högskola och är anställd på Svep Design Center sedan 2006. Arbetar med hårdvara, i huvudsak inbyggda system och produktutveckling.

 
Jimmie Johansson

Jimmie Johansson

Ledamot
Jimmie Johansson har arbetat på Svep Design Center sedan 2001. Större delen av tiden har spenderats med inbyggda system för telekombranschen och mobila applikationer.

  Svep Design Center AB    S:t Lars väg 42A, 222 70 Lund    Tel: 046-19 27 00    info@svep.se

Sitemap  

Go to the English version of svep.se