EMC Pre-compliance

Våra kunder och partners upplever en effektiv och perfekt process för att tillverka sina produkter. Svep Design Center ger stöd och assistans för tillverkning genom att minimera tiden det tar att få en produkt i produktion. Stegen från prototypbyggen som skalas upp till mindre volymer och senare till massproduktion är sömlösa och kostnadseffektiva.

EMC-test och -verifiering

Svep Design Center har många års erfarenhet av pre-compliance-mätningar relaterade till EMC, Radio och Safety, vilket lägger grunden för en framgångsrik formell efterlevnadsprocess.

På så sätt kan vi naturligtvis arbeta med externa mätinstitut beroende på kundens krav, men vi föredrar att använda vår interna GTEM 1000 (Gigahertz Transverse Electro Magnetic) testcell – detta gör att vi kan verifiera både immunitet och emissioner på en mycket effektiv sätt.


Bild på GTEM

GTEM

Vi utför emissions- och immunitetstester i vår GTEM-cell.

  • Utstrålade störningar från testobjektet inom 9KHz till 3GHZ
  • Påstrålade störningar som testar immunitet inom 80Mhz till 1GHz
  • Testvolym inom 33x33x33cm

Bokning och prissättning

Boka tid på vår bokningssida

Tillgång till EMC-labb 2500 SEK/h

Laboratorietjänster och behörig tekniker för testning och konsultation, finns tillgängligt på åtaganden á halvdagsbasis. Kontakta oss för skräddarsydd testprocess med support från specialister och tekniker.