Svep Design Center

Product development made easy

Sedan 1978

Teknik, design och innovation. På Svep Design Center hjälper vi våra uppdragsgivare att förvandla idéer till verklighet och levererar nyskapande lösningar till företag världen över. Efter 40 år på marknaden har vi en gedigen erfarenhet och bred kompetens. Vilka idéer vill ni förverkliga?

Kontakta oss 

Contact Svep Design Center

+46 46-192700
Besöksadress:
Sankt Lars Väg 42A
222 70 Lund

Services

Våra tjänster

Genom åren har vi utvecklat mer än hundra produkter – som sedan sålts i hundratals miljoner exemplar världen över. Hos oss går kompetens, nytänkande och erfarenhet hand i hand. Kort sagt: Product development made easy!

Hardware

IoT

Uppkopplade enheter som kommunicerar med moln-plattformar. Hantering och analys av stora datamängder.

Läs vidare om IoT

Software

Konsument

Utveckling av konsumentelektronik i massvolym med de senaste teknologierna. Kostnadsoptimering, miniatyrisering, design med kort designcykel.

Läs om konsument

Cloud

Industri

Produkter med fokus på robust kommunikation, hållbarhet, temperaturer och andra miljöförhållanden.

Läs om industri

Referensprojekt

Innovation är det som driver oss. Tillsammans med våra uppdragsgivare har vi skapat otroliga produkter. Utmana oss gärna med dina idéer.

Vi finns i Lund

Vårt huvudkontor ligger i lummiga Sankt Lars Park, bara några minuters cykelväg bort från centrala Lund. Hit är det lätt att hitta, både från Malmö, Helsingborg, Landskrona, Köpenhamn och Copenhagen Airport.

Läs mer om oss

 

quotes
Ledning

Mikael Bergqvist
VD
Jag är stolt att jobba med ett av världens mest erfarna utvecklingsteam för hårdvara och mjukvara.

quotes
Ledning

Fredrik Carlberg
Vice VD
Det känns fantastiskt att kunna erbjuda kunder all den erfarenhet och spetskompetens som Svep har.
Den familjära andan på företaget är en styrka som vi värnar om och som definitivt är till gagn för både kunder och anställda.

quotes
Ekonomi

Katarina Permgård
CFO
I räkenskaperna gäller 1+1=2. Men det mest värdefulla vi har på Svep är våra medarbetare, de är ovärderliga. Då gäller en helt  annan matematik och 1+1 blir alltid >2.

quotes
Marknad

Dean Mocibob
Säljare
Mötet med kunden och förståelsen för kundens behov är grundläggande för mig i mitt arbete. Dessutom är det glädjande att kunna erbjuda kunder gedigen teknisk kompetens.

quotes
Ledning

Daniel Nord
IT-chef
Vår styrka är vår nyfikenhet och samlade kunskap där vi hjälps åt att ta oss an nya utmaningar. Jag brinner för molnlösningar och användbarhet.

quotes
Ledning

Fredrik Redgård
Chief Architect
Att använda ny teknologi för att lösa omöjliga problem och att pressa gränserna för vad som är möjligt är det som gör mitt arbete spännande.

quotes
Marknad

Mikael Hegardt
Key account manager
Efter mer än 20 års arbete med utveckling finns det fortfarande nya saker att lära sig och nya problem att lösa. Att göra detta med våra kunder och våra ingenjörer i världsklass är oerhört givande och tillfredsställande

quotes
Marknad

Bo Nyman
Styrelseordförande
Varje nytt år är en ny tid. Sveps förmåga att hela tiden anpassa sin kompetens till nya tider har varit framgångsrik i 40 år. Därför fortsätter vi med samma strategi.

Kontakta oss

Vårt mål är att ni ska kunna leverera er produkt till marknaden på bästa sätt. Kontakta oss, så berättar vi mer.

Kontakta oss