Plattform för elbilsladdning

Vi erbjuder en komplett svit skräddarsydda tjänster för laddboxtillverkare. Det inkluderar hårdvara, mjukvara, molnplattform och testanläggning. På så sätt minskar vi avsevärt ledtiden för dina elbilslösningar att nå marknaden.

VI ÄR SPECIALISTER PÅ ELBILSLADDNING

Svep Design Center erbjuder en omfattande plattform designad för att skapa moderna laddningslösningar för elbilar. Du kan minska dina forsknings- och utvecklingskostnader genom att basera din unika lösning på vår plattforms grundläggande hårdvara, mjukvara och molnlösning. Vi tillhandahåller den intelligens och uppkoppling som krävs och levererar en lösning som inte bara är effektiv och pålitlig utan också mångfacetterad och framtidssäkrad.

EV Charger Hardware

Vi erbjuder en hårdvaruplattform och ett utvecklingspaket för elbilsladdare som påskyndar marknadsinträde minimerar kostnaderna för forskning och utveckling för framtagande av ny laddboxhårdvara.

IEC 62196 Typ 2-kontakt
Vår lösning stödjer ett brett utbud av elfordonsmodeller och stödjer Typ 2 AC-laddningsstandarden.

LTE-anslutning
Vi stödjer LTE-anslutning för sömlös molnintegration och pålitlig kommunikation tack vare Nordic Semiconductor nRF9160.

Mjukvarustöd för OCPP
Vår mjukvara stöder Open Charge Point Protocol (OCPP), vilket säkerställer en standardiserad uppkoppling mot laddboxoperatörer.

Mjukvara för laddboxstyrkort

Vår mjukvara för laddboxar är ett sofistikerat system som hanterar den centrala funktionen hos en laddbox. Mjukvaran är designad med en uppsättning avancerade funktioner för att säkerställa effektiv och pålitlig laddning för elfordon:

Styrkortets tillståndsmaskin
Kärnan i vår mjukvara är en robust tillståndsmaskin för laddboxstyrkort. Den hanterar laddningsprocessen och ger en smidig och säker laddningsupplevelse.

Uppkopplingshantering över LTE-CAT/M1
LTE-M erbjduer en stabil och effektiv uppkoppling mellan laddaren och molnet, även i områden med dålig mottagning. Det möjliggör dataöverföring i realtid samtidigt som det förbrukar mindre ström och ger en bredare täckning än traditionella mobilnät.

Stöd för OCPP-protokollet
Open Charge Point Protocol (OCPP) möjliggör en standardiserad kommunikation och säkerställer att din elbilsladdare är framtidssäkrad och kan integreras i ett växande ekosystem av smart laddningsinfrastruktur.

Molntjänst för elbilsladdning

Vår molntjänst för hantering av elbilsladdning är designad för att anpassa sig till de dynamiska kraven hos elbilsoperatörer där vi erbjuder en skalbar, säker och användarvänlig lösning som är effektiv och ökar kundnöjdheten. Molnplattformen är utrustad med en mängd funktioner:

Betalningstjänst för elbilsladdning
Vi tillhandahåller en integrerad betalningslösning som förenklar transaktionsprocessen för alla parter. Olika betalningsmetoder garanterar bekvämlighet för kunder som vill ladda sina fordon.

Rapporter
Detaljerad rapportering möjliggör för laddbox-operatörer att få insikter om användningsmönster, energiförbrukning och drifteffektivitet.

Integrationstjänster
Vår molnplattform är designad för att sömlöst integreras med olika tredjepartssystem, för att säkerställa en enkel hantering inom ett bredare ekosystem.

Övervakning i realtid
Vi erbjuder övervakningsfunktioner i realtid som gör det möjligt för operatörer att noggrant följa statusen för varje elbilsladdare. Detta gör att de snabbt kan identifiera problem, minimera driftstopp och säkerställa en pålitlig laddningsupplevelse.

Mjukvaruuppdateringar
Möjligheten till fjärruppdatering av laddarens mjukvara förbättrar laddarnas funktionalitet och säkerhet genom att möjliggöra snabb korrigering av eventuella sårbarheter.

Kontakta oss

Vi har skapat helt nya systemlösningar, styrt pågående projekt tillbaka på rätt spår och utvecklat över hundra olika produkter under årens lopp, sålda i hundratals miljoner enheter över hela världen.

På Svep går innovation, design och kvalitet hand i hand.

Vi är din utvecklingspartner inom mjukvara och elektronik.

Vill du arbeta hos oss?

Låter det intressant att arbeta på Svep?
Är du nyfiken på ny teknik?
Hur låter det med ett vänligt företag med högt till tak?

Vill du veta mer?

Ta kontakt!