Product Development Made Easy

Letar du efter en partner för att förverkliga din nästa stora produktidé? På Svep Design Center träffar du erfarna ingenjörer och får vackra och robusta designlösningar för produkter med avancerad elektronik.

Våra produktutvecklingsteam, med dedikerade specialister inom exempelvis trådlös teknologi och sensorer, är specialiserade på att ta din idé och omvandla den till en konkret, marknadsklar produkt som överträffar branschstandarder och kundernas förväntningar.

Förvandlar våra klients idéer och koncept till verklighet

Från initial design och prototypande till tillverkning och marknadsintroduktion. Vi erbjuder heltäckande tjänster för produktutveckling för att säkerställa att din produkt blir framgångsrik.

Med vår hjälp kan du lyfta ditt företag till nästa nivå, sticka ut i din bransch och nå dina mål.

Elektronikutveckling

Svep är starkt involverat inom elektronik och är därför mycket kunnigt inom ämnet. Vi säkerställer att tillverkningsfasen löper smidigt genom att hantera arkitektur, scheman, layout, verifieringsprinciper och den mest krävande kvalitet för att få designen att fungera korrekt.

Vi har varit en del av resan när det gäller elektronikutveckling och har bevittnat hur genomhålsmonterade kretsar har gett vika för nyare, högintegrerade CMOS-kretsar. Vi arbetar med alla typer av elektronik, vare sig det är analog eller digital, gammal eller ny. Våra projekt kommer i alla former och storlekar, från mycket små till mycket stora. Vi är noggranna och utför tester, verifiering och validering på våra byggen.

el_unit_microscope

Kontakta oss

Vi har skapat helt nya systemlösningar, styrt pågående projekt tillbaka på rätt spår och utvecklat över hundra olika produkter under årens lopp, sålda i hundratals miljoner enheter över hela världen.

På Svep går innovation, design och kvalitet hand i hand.

Vi är din utvecklingspartner inom mjukvara och elektronik.

Vill du arbeta hos oss?

Låter det intressant att arbeta på Svep?
Är du nyfiken på ny teknik?
Hur låter det med ett vänligt företag med högt till tak?

Vill du veta mer?

Ta kontakt!