Unlocking Creativity Through Technology

På Svep Innovation Center hjälper vi våra klienter att välja de bästa teknologierna, alltid med en smidig användarupplevelse som vägledning. Vår expertis sträcker sig från AI-specialister till att stödja komplexa molnsystem och utveckla avancerade algoritmer.

Med vår djupa förståelse för de senaste teknikerna och branschtrenderna kan vi ge våra klienter en konkurrensfördel på deras marknader.

På Svep Innovation Center arbetar våra ingenjörsteam med lösningar för komplexa problem.

Vi arbetar med några av de mest utmanande tillämpningarna inom AI, avancerade algoritmer, IoT och molnlösningar.

Vi samarbetar med företag inom alla branscher, från konsumentelektronik till infrastruktur och life science. Med expertis inom mjukvaruutveckling, som avancerade algoritmer, AI, appar, användarupplevelse och IoT-molnlösningar, hjälper vi dig att välja de bästa teknologierna.

Artificiell intelligens (AI)

Genom att skräddarsy AI-lösningar över olika branscher samarbetar vi med ditt företag för att utveckla den mest effektiva AI-integrationen anpassad efter dina behov. Genom att prioritera säkerhet ser vi till att din AI-implementering ger optimala resultat för ditt företag.

Bildigenkänning

AI kan användas i många tillämpningar för bildigenkänning, allt från igenkänning av främmande föremål inom industriella tillämpningar till diagnostik inom medicinska tillämpningar, fallidentifiering och jordbruk.

Authentication,By,Facial,Recognition,Concept.,Biometric.,Security,System.
Private-cloud-storage

Privata säkra molnlösningar

Genom att erbjuda skräddarsydda privata molninfrastrukturer säkerställer vi att din AI-motor är både kraftfull och säker. Vi ser också till att dina data förblir skyddade och exklusivt inom ditt företags domän.

Partners

Vi samarbetar med branschledare inom AI. Vi kan erbjuda toppklassiga AI-funktioner genom Microsoft Azure AI-tjänster och Open AI.

Connectivity

Vi samarbetar med ditt företag för att hitta den rätta anslutningslösningen anpassad för dina enheter och IoT-behov. Det rätta valet balanserar användarvänlighet, effektiv implementering samt initiala och löpande kostnader för lösningen.

Teknikval

Vår expertis omfattar de senaste kommunikationsteknologierna, inklusive 5G, LTE-M, NB-IOT, LoRa, Bluetooth och WiFi.

Vi samarbetar med många av världens ledande chipset- och modulleverantörer och kan erbjuda både färdiga och helt anpassade anslutningslösningar.

Internet,Of,Things,Concept:,Young,Woman,Using,Smartphone,In,Kitchen.
Customizable utan text

Operatörsval

Vi samarbetar med dig för att identifiera den idealiska anslutningspartnern som överensstämmer med din lösning och säkerställer en optimerad total ägandekostnad (TCO) för din anslutningslösning.

IoT-molnlösningar

Vi har många års erfarenhet av att skräddarsy rätt IoT-lösning för våra kunder. Vi tillhandahåller IoT-lösningar från Microsoft Azure, Amazon AWS och skräddarsydda lösningar för ditt företag.

Vi tillhandahåller också färdiga, redo att implementera, IoT-plattformar för många branscher som är klara att användas med mycket begränsad ytterligare utveckling.

Mjukvaruutveckling

På Svep skapar vi mjukvara som är byggd för att vara långvarig. Koden som skrivs idag måste fungera och kunna underhållas i framtiden. Vi använder en utvecklingsprocess där våra utvecklare har tillgång till verktyg som möjliggör automatiska byggen, tester och statisk kodanalys, vilket gör koden framtidssäker.

Våra kollegor samarbetar för att granska varandras kod och se till att vi kan hitta eventuella potentiella fel tidigt i utvecklingsprocessen. Helt enkelt sammanför vi den omfattande samlade erfarenheten inom företaget och minskar därmed onödiga kostnader för klienten. Vi vet vad som krävs för att främja långvariga produkter.

Asian,And,Indian,Developer,Devops,Team,Discussion,About,Coding,Promgram
el_cad_uncropped

Inbäddade system

På Svep har vi en gedigen erfarenhet av att utveckla inbäddade system. Vi arbetar med allt från små ARM Cortex M0-enheter till stora dedikerade servrar. Denna breda uppsättning processorer kräver en omfattande kunskapsbas av olika operativsystem.

Kontakta oss

Vi har skapat helt nya systemlösningar, styrt pågående projekt tillbaka på rätt spår och utvecklat över hundra olika produkter under årens lopp, sålda i hundratals miljoner enheter över hela världen.

På Svep går innovation, design och kvalitet hand i hand.

Vi är din utvecklingspartner inom mjukvara och elektronik.

Vill du arbeta hos oss?

Låter det intressant att arbeta på Svep?
Är du nyfiken på ny teknik?
Hur låter det med ett vänligt företag med högt till tak?

Vill du veta mer?

Ta kontakt!