Safeguarding Your Reputation

Noggrann testning utgör grunden för att kunna släppa en produkt på marknaden. På Svep Quality Center hjälper vi dig med testning, produktutvärderingar, leverantörsbedömning och produktionstestsystem.

Med våra tjänster inom testning för EMC, säkerhet och miljötestning kan vi säkerställa att dina produkter följer gällande standarder och lagar.

Kvalitetssäkring

På Svep Quality Center säkerställer vi att dina produkter upprätthåller kvalitetskraven som regelverket och dina kunder ställer. Vi utför testning på både mjukvara och hårdvarukomponenter och ser till att de fungerar under verkliga förhållanden.

Om vi upptäcker felaktigheter eller brister kan vi göra utredningar och föreslå förändringar i din design.

När din produkt är redo för slutgodkännande står vi redo att assistera dig med våra ackrediterade partners för att få din produkt godkänd för att få säljas på marknaden. 

rf-testing

Hardware in Loop (HIL)

Våra faciliteter är fullt utrustade för omfattande HIL-testning. Vi erbjuder skräddarsydda testuppsättningar specifika för din produkt, vilket säkerställer grundlig och kontinuerlig testning av mjuk- och hårdvaruintegrationer.

RF-prestandatestning

Vårt specialiserade RF-team utvärderar och optimerar din RF-design. Vi ser till att antenner och associerade komponenter uppfyller de nödvändiga kraven och levererar rätt prestanda för din produkt.

EMC-testning och verifiering

Svep Design Center har många års erfarenhet av EMC-provning, vi säkerställer att din produkt uppfyller gällande regelverk och har omfattande expertis i felsökning för att kunna hitta lösningar på svåra EMC-problem. 

Vi samarbetar både med externa ackrediterade laboratorier och har egen EMC-mät- och testkammare, vilket gör det möjligt för oss att verifiera både immunitet och emissioner på ett säkert och effektivt sätt för CE och FCC godkännande.

Genom vårt omfattande partnernätverk kan vi snabbt ordna med mättider och hjälper dig som kund genom hela den regulativa processen. Vi förbereder testobjektet, skriver eventuell testmjukvara, dokumenterar testrutiner, utvärderar rätt standarder och assisterar vid genomförandet av testningen för att korta ledtiden och minska på risken för fel.

occ_view_two_hands
GTEMCELL-1000

GTEM-1000 Testkammare

Vi använder en GTEM cell för förkompatibilitetstestning av både strålad immunitet och emissionsprovning i en enda, kontrollerbar och skärmad miljö. Detta gör att vi kan testa snabbare och med hög noggrannhet och reproducerbarhet.

Inom cellens testvolym på 330 mm x 330 mm x 330 mm kan vi utföra emissionsprovning inom området 9 kHz till 3 GHz upp till 100V/m och strålad immunitetstestning inom området 80 MHz till 1 GHz.

Cellen är tillgänglig för externa parter att boka till en kostnad av 2500 SEK/timme, där vi kan erbjuda laboratorietjänster och tekniker för testning och rådgivning.

Kontakta oss för en skräddarsydd testprocedur!

Produktionstestning

Vi säkerställer att din produkt håller jämn kvalitet i produktionen, vi kan leverera helhetslösningar inom produktionstest. 

QualiTracer är vår plattform för produktionstestning, lämplig för medium till höga volymer. QualiTracer är en plattform specialiserad på elektronikproduktion som idag används av flera stora elektronikproducenter. 

Qualitracer 02 (övre delen, fixtur) 2013-11-04

Kontakta oss

Vi har skapat helt nya systemlösningar, styrt pågående projekt tillbaka på rätt spår och utvecklat över hundra olika produkter under årens lopp, sålda i hundratals miljoner enheter över hela världen.

På Svep går innovation, design och kvalitet hand i hand.

Vi är din utvecklingspartner inom mjukvara och elektronik.

Vill du arbeta hos oss?

Låter det intressant att arbeta på Svep?
Är du nyfiken på ny teknik?
Hur låter det med ett vänligt företag med högt till tak?

Vill du veta mer?

Ta kontakt!