EMC Pre-compliance

Noggrann testning är grunden för att kunna släppa en produkt på marknaden.
Med våra tjänster inom test för EMC, RF-spektrum via ledning eller strålning, RF-interoperabilitet och radiostörningar kan vi se till att era enheter följer standarder och regelverk.

 

 

EMC-test och verifiering

Svep Design Center har många års erfarenhet av pre-compliance-mätningar relaterade till EMC, Radio och Safety, vilket lägger grunden för en framgångsrik formell certifieringsprocess, med vilken tiden minimeras att få en produkt till marknaden.

Vi arbetar både med externa ackrediterade laboratorium och med vår egen EMC mätkammare, detta gör att vi kan verifiera både immunitet och emissioner på ett tryggt och effektivt sätt för CE-godkännande. 

Mätningar

Vi använder GTEM 1000 (Gigahertz Transverse Electro Magnetic) testcell – detta gör att vi kan verifiera både immunitet och emissioner på en mycket effektiv sätt.

Vi utför emissions- och immunitetstester enligt:

  • Utstrålade störningar från testobjektet inom 9KHz till 3GHz
  • Påstrålade störningar som testar immunitet inom 80MHz till 1GHz
  • Testvolym inom 33x33x33cm

Bokning och prissättning

Tillgång till EMC-labb2500 SEK/h

Laboratorietjänster och behörig tekniker för testning och konsultation, finns tillgängligt på åtaganden á halvdagsbasis. Kontakta oss för en skräddarsydd testprocess med support från specialister och tekniker.

Kontakta oss

Vi har skapat helt nya systemlösningar, styrt pågående projekt tillbaka på rätt spår och utvecklat över hundra olika produkter under årens lopp, sålda i hundratals miljoner enheter över hela världen.

På Svep går innovation, design och kvalitet hand i hand.

Vi är din utvecklingspartner inom mjukvara och elektronik.

Vill du arbeta hos oss?

Låter det intressant att arbeta på Svep?
Är du nyfiken på ny teknik?
Hur låter det med ett vänligt företag med högt till tak?

Vill du veta mer?

Ta kontakt!