Vårt team

Vårt team inkluderar utvecklare, ingenjörer, arkitekter och projektledare som samarbetar för att ta idéer till verklighet. Vi strävar efter att tillhandahålla våra klienter effektiva och effektiva resultat genom en fokus på innovation och samarbete. 

Varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor. Vi finns här för att hjälpa dig på bästa möjliga sätt. 

Mikael Bergqvist

CEO

”Jag är stolt att jobba med ett av världens mest erfarna utvecklingsteam för hårdvara och mjukvara.”

Fredrik Carlberg

COO

”Det känns fantastiskt att kunna erbjuda kunder all den erfarenhet och spetskompetens som Svep har.
Den familjära andan på företaget är en styrka som vi värnar om och som definitivt är till gagn för både kunder och anställda.”

Katarina Permgård

CFO / HR

”I räkenskaperna gäller 1+1=2. Men det mest värdefulla vi har på Svep är våra medarbetare, de är ovärderliga. Då gäller en helt  annan matematik och 1+1 blir alltid >2.”

Mikael Hegardt

Business Development

”Efter mer än 25 års arbete med utveckling finns det fortfarande nya saker att lära sig och nya problem att lösa. Att göra detta med våra kunder och våra ingenjörer i världsklass är oerhört givande och tillfredsställande.”

Marianne Rydgren

Product & Business Development

”Journalisten i mig blir lycklig av all den nya tekniken på Svep. Jag är stolt över att vara en del av ett företag där en varm atmosfär och skickliga kollegor genererar innovativa lösningar för våra kunder.”

Dean Mocibob

Business Development

”Mötet med kunden och förståelsen för kundens behov är grundläggande för mig i mitt arbete. Dessutom är det glädjande att kunna erbjuda kunder gedigen teknisk kompetens.”

Robert Rembowski

Business Development

”Jag är mycket stolt över att vara en del av ett av de skarpaste och mest skickliga utvecklingshus i vår region. Vi stärker våra kunder i deras utmaningar med expertis, support och exeptionell domänkunskap genom att leverera projekt i världsklass.”

Therese Waldholm

HR

”Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Att få arbeta medarbetarfokuserat och se resultat av både kompetens- och självutveckling hos våra anställda är fantastiskt givande och inspirerande!”

Anna Lanker

Project Manager

”På Svep hanterar jag utvecklingsprojekt av olika typer av produkter för våra kunder. Som projektledare arbetar jag nära våra kunder för att fastställa planer, budgetera och följa upp projektframsteg för att säkerställa att vi uppfyller deras krav. Internt är vårt arbete baserat på agila utvecklingsmetoder.”

Daniel Nord

CIO

”Vår styrka är vår nyfikenhet och samlade kunskap där vi hjälps åt att ta oss an nya utmaningar. Jag brinner för molnlösningar och användbarhet.”

Jimmie Johansson

Head of Embedded Firmware

”Inbyggda system är allt från diskmaskinens pip till telefonens datasäkerhet. Gemensamt är den tekniska utmaningen att lösa problemet på bästa sätt. Vårt embedded-team brinner för detta och jag fokuserar på att ge alla de bästa förutsättningarna för att utföra sitt arbete.”