Medicinteknik

Lås upp full potential i din medicintekniska produkt med Svep Design Center vid din sida.

Från de tidigaste stadierna av idégenerering och behovsspecifikation, till produktlansering och pågående uppgraderingar, kommer vårt team av experter att stötta dig varje steg på vägen.

Använd vårt team av experter för att skapa och få ut de bästa medicinska produkterna på marknaden snabbt.

Vår kompetens genom hela utvecklingen

Med vår erfarenhet och kompetens inom teknologi i framkant och djup förståelse för kravställningen inom medtech-branschen kan vi hjälpa dig att snabbt och effektivt ta fram innovativa och högkvalitativa enheter på marknaden.

Vår expertis täcker alla aspekter av produktutveckling, inklusive hårdvara, firmware, programvara och användargränssnittsdesign, samt signalbehandling, inbyggda system och AI, vilket gör att du kan hantera dagens mest pressande utmaningar inom MedTech.

Vi hjälper dig att förbättra människors liv

Lämna detaljerna i designen till oss, så att du kan fokusera på vad du gör bäst.

Oavsett om du genomför ett stort, komplext utvecklingsprojekt eller bara försöker uppgradera ett befintligt produkt, kommer vårt team att arbeta tätt med dig för att säkerställa att dina utvecklingsmål uppfylls i tid, på budget och i enighet med branschens kvalitetsstandarder.

Vi uppfyller de strängaste standarderna

Med Svep blir din utvecklingsprocess lättare, snabbare och mer pålitlig. Vi är certifierade inom de erforderliga kvalitetsystem för utveckling inom MDR, vilket säkerställer att dina medicintekniska enheter uppfyller alla nödvändiga säkerhets-, test- och regleringskrav.

Lita på oss för att hjälpa dig att hantera komplexiteten i medicintekniska industrin och ta fram livräddande produkter till de som behöver dem mest.

Tunstall – bättre uppkoppling för patienter

Tunstall har 150 000 anslutna enheter i Sverige som arbetar med vårdpersonal och vårdgivare för att hantera långsiktiga hälsotillstånd och tillhandahålla personcentrerad vård. Svep Design Center erbjuder en säker och pålitlig plattform för enhetshantering för att övervaka mottagna larm och tillhandahålla uppdragskritisk information till Tunstalls operationscenter, vårdgivare och kommuner.

medical alarm

Kontakta oss

Vi har utvecklat över hundra olika produkter genom åren som sålts i hundratals miljoner exemplar världen över.

På Svep går kompetens, innovation och erfarenhet hand i hand.

Vi gör produktutvecklingen enkel!

Vill du arbeta hos oss?

Låter det intressant att arbeta hos oss? Vill du veta mer?

Hör av dig!