Om oss

Svep Design Center grundades 1978 av tre nybakade ingenjörer frÄn Lunds Tekniska Högskola. NÄgra Är senare anslöt sig ytterligare en, och Àgartrion blev en kvartett. De första Ären tillbringades i en kÀllare pÄ Grönegatan men 1986 gick flytten till Sankt Lars-parken. I denna lummiga oas har vi stannat och idag har vÄrt företag vÀxt till 50 fantastiska medarbetare.

Inom Sveps vÀggar finns en gedigen erfarenhet, bred kompetens och expertis inom ett flertal specialistomrÄden. Som tekniker har vi ett brinnande intresse för utveckling och innovation. Vi prövar gÀrna ny mark och nya spÀnnande utmaningar.

LÄngsiktighet, kreativitet, flexibilitet och respekt Àr de vÀrdeord som genom Ären bidragit till vÄr starka konkurrenskraft. HÀr finns ett starkt engagemang för vÄra kunder. Att vara en svepare innebÀr i grunden att kÀnna en stark arbetsglÀdje dÀr kompetens, nytÀnkande och erfarenhet gÄr hand i hand.

En viktig del av vÄr företagskultur Àr att kÀnna delaktighet. Alla svepare ska ha möjlighet att pÄverka bÄde sin egen och företagets utveckling, och dÀrför har ocksÄ alla anstÀllda möjlighet att bli delÀgare i vÄrt företag.