Kompetens

Ursprunget till vÄr verksamhet Àr utveckling av inbyggda system. VÄr erfarenhet strÀcker sig tillbaka till 70-talet och dÄtidens Z80-processor. Idag jobbar vi med allt frÄn smÄ M0:or upp till dedikerade servermaskiner. Detta spann av processorer krÀver en bred kunskap om olika operativsystem som flertalet RTOS-varianter, Linux och Azure IoT.

Mjukvaruutveckling

PĂ„ Svep gör vi mjukvara med lĂ„ngsiktighet i Ă„tanke. Kod som skrivs idag mĂ„ste fungera, och kunna underhĂ„llas, imorgon. För att framtidssĂ€kra koden har vi en utvecklingsprocess som innebĂ€r att vĂ„ra utvecklare har tillgĂ„ng till verktyg som gör det möjligt att köra automatiska byggen, tester och statisk kodanalys. För att kunna rĂ€tta eventuella fel tidigt i processen hjĂ€lps vi Ă„t och granskar varandras kod. Vi tar helt enkelt tillvara den lĂ„nga kollektiva erfarenheten inom företaget – och minskar dĂ€rigenom onödiga kostnader i slutĂ€nden. Vi vet vad det innebĂ€r att underhĂ„lla lĂ„nglivade produkter.

Inbyggda system

Det vi har lÀngst erfarenhet av Àr utveckling av inbyggda system. Vi arbetar med allt frÄn smÄ M0:or upp till dedikerade servermaskiner. Detta spann av processorer krÀver ocksÄ bred kunskap om olika operativsystem.

Elektronikutveckling

Vi har ett stort engagemang och djupa kunskaper i elektronik. PÄ Svep behÀrskar vi arkitektur, schema, layout, mÀtteknik och den mer svÄrdefinierade egenskapen, att fÄ konstruktionen att fungera vÀl. Vi har varit med pÄ branschens resa och sett hÄlmonterade kretsar övergÄ till högintegrerade CMOS-kretsar. Vi behÀrskar all typ av elektronik, analog och digital, Àldre sÄvÀl som ny teknik. VÄra projekt kan vara smÄ, medelstora eller vÀldigt stora. Vi Àr noggranna och utför testning, verifiering och validering av vÄra konstruktioner.

Projektledning

Vi vet av erfarenhet att en involverad kund Àr en nöjd kund. I de flesta projekt arbetar vi dÀrför efter agila metoder. Det Àr ett arbetssÀtt som gör det möjligt för vÄra kunder att delta aktivt i arbetet. Genom vÄrt planeringsverktyg finns stÀndig tillgÄng till dagsaktuell projektstatus med tillgÄng till prioriteringar och planering av aktiviteter.