Kompetens och tjänster

Letar du efter en partner för att förverkliga din nästa stora produktidé?

Våra erfarna produktutvecklingsteam på Svep med engagerade ingenjörer specialiserade på att ta ditt koncept och förvandla det till en påtaglig, marknadsfärdig produkt som överträffar industristandarder och kundernas förväntningar.

Vi omvandlar våra kunders idéer och koncept till verklighet

Från initial design och prototyper till tillverkning och marknadsintroduktion. Vi tillhandahåller end-to-end produktutvecklingstjänster för att säkerställa att din produkt blir en framgång. Med vår hjälp kan du ta ditt företag till nästa nivå, sticka ut i din bransch och nå dina mål.

KONSUMENTPRODUKTER

Våra team är specialiserade på att skapa innovativ, högkvalitativ elektronik som möter marknadstrender. Vi tillhandahåller end-to-end produktutvecklingstjänster, från koncept till massproduktion, skräddarsydda för dina specifika behov. 

KONSUMENTPRODUKTER

consumer_pdct

Förlita dig på oss och att vi omvandlar din vision till verklighet, och på så sätt ligger före dina konkurrenter. Vi utför produktutveckling av medicintekniska produkter och life science enligt ISO 13485 och MDR.

MEDTECH

MEDTECH

medical alarm

INDUSTRIELLA LÖSNINGAR

Vi hjälper våra kunder att utveckla produkter med särskild hänsyn till robust kommunikation, livslängd, drift och andra miljöförhållanden.

INDUSTRIELLA LÖSNINGAR

industrial_cad

Onlineenheter som kommunicerar med molnplattformar. Datahantering och analys av stora volymer.
Från sensorintegration till realtidsdataanalys, vi har kompetensen och erfarenheten för att ta ditt företag in i framtiden.

IoT-LÖSNINGAR

IoT-LÖSNINGAR

iot_wines_2

EMC PRE-COMPLIANCE

Vi har många års erfarenhet av pre-compliance-mätningar relaterade till EMC, Radio och Safety, vilket lägger grunden för en effektiv godkännandeprocess – där vi hjälper till att minimera tiden att ta en produkt till marknad.

EMC PRE-COMPLIANCE

pre_comp_occi

Våra team är specialiserade och inriktade på att skapa innovativ, högkvalitativ elektronik som möter marknadstrender.
Vi tillhandahåller end-to-end produktutvecklingstjänster, från koncept till massproduktion, skräddarsydda för dina specifika behov.

INGENJÖRSTJÄNSTER

INGENJÖRSTJÄNSTER

el_unit_point

Kontakta oss

Vi har skapat helt nya systemlösningar, styrt pågående projekt tillbaka på rätt spår och utvecklat över hundra olika produkter under årens lopp, sålda i hundratals miljoner enheter över hela världen.

På Svep går innovation, design och kvalitet hand i hand.

Vi är din utvecklingspartner inom mjukvara och elektronik.

Vill du arbeta hos oss?

Låter det intressant att arbeta på Svep?
Är du nyfiken på ny teknik?
Hur låter det med ett vänligt företag med högt till tak?

Vill du veta mer?

Ta kontakt!