Ingenjörstjänster

Vi hjälper våra kunder med design, utveckling och implementering av komplexa elektroniska system och mjukvara, inklusive inbyggda system, IoT och artificiell intelligens.

Med vår djupa förståelse för de senaste teknologierna och branschtrenderna kan vi ge våra kunder en konkurrensfördel på deras marknader.

Mjukvaruutveckling

På Svep gör vi mjukvara med långsiktighet i åtanke. Kod som skrivs idag måste fungera, och kunna underhållas, imorgon. För att framtidssäkra koden har vi en utvecklingsprocess som innebär att våra utvecklare har tillgång till verktyg som gör det möjligt att köra automatiska byggen, tester och statisk kodanalys. För att kunna rätta eventuella fel tidigt i processen hjälps vi åt och granskar varandras kod. Vi tar helt enkelt tillvara den långa kollektiva erfarenheten inom företaget – och minskar därigenom onödiga kostnader i slutänden. Vi vet vad det innebär att underhålla långlivade produkter.

firmware
el_cad_uncropped

Inbyggda system

Det vi har längst erfarenhet av är utveckling av inbyggda system. Vi arbetar med allt från små M0:or upp till dedikerade servermaskiner. Detta spann av processorer kräver också bred kunskap om olika operativsystem.

Elektronikutveckling

Vi har ett stort engagemang och djupa kunskaper i elektronik. På Svep behärskar vi arkitektur, schema, layout, mätteknik och den mer svårdefinierade egenskapen, att få konstruktionen att fungera väl. Vi har varit med på branschens resa och sett hålmonterade kretsar övergå till högintegrerade CMOS-kretsar. Vi behärskar all typ av elektronik, analog och digital, äldre såväl som ny teknik. Våra projekt kan vara små, medelstora eller väldigt stora. Vi är noggranna och utför testning, verifiering och validering av våra konstruktioner.

el_unit_microscope
Project_meet

Projektledning

Vi vet av erfarenhet att en involverad kund är en nöjd kund. I de flesta projekt arbetar vi därför efter agila metoder. Det är ett arbetssätt som gör det möjligt för våra kunder att delta aktivt i arbetet. Genom vårt planeringsverktyg finns ständig tillgång till dagsaktuell projektstatus med tillgång till prioriteringar och planering av aktiviteter.

Kontakta oss

Vi har utvecklat över hundra olika produkter genom åren som sålts i hundratals miljoner exemplar världen över.

På Svep går kompetens, innovation och erfarenhet hand i hand.

Vi gör produktutvecklingen enkel!

Vill du arbeta hos oss?

Låter det intressant att arbeta hos oss? Vill du veta mer?

Hör av dig!